Lazar Janković najuspešniji

Lazar Janković najuspešniji


STK SPIN je učestvovao na “Balkan kupu” u Nišu, gdje smo na jakom takmičenju imali poslednju provjeru pred start domaće Super lige.
Na takmičenju smo zauzeli četvrto mjesto, sa dva poraza, ali nam rezultat nije bio u prvom planu, posebno što smo na turnir doputovali sa nekompletnom ekipom. Ipak, naši igrači su privukli pažnju i pokazali kvalitet, posebno najiskusniji igrač tima Lazar Janković, koji je završio turnir kao najuspješniji igrač, bez poraza.
Najviše simpatija je pobrao najmlađi igrač turnira, naša nada – Miloš Rahović.
Domaćini iz Niša su pokazali izuzetnu brigu o našem smještaju, uslovima boravka i, uz besprekornu organizaciju turnira četiri kluba iz četiri države, položili sa čistom desetkom. Naš domaćin gospodin Dušan Popović je posebno zaslužio veliku zahvalnost za uspješni trud da se u Nišu osjećamo kao u Podgorici.
Grad Niš je bio pokrovitelj turnira “Balkan kup”. Nadamo se da će i naš Glavni grad prepoznati značaj ovakvih manifestacija i da će nam pomoći da organizujemo sličan turnir sledeće godine, uzvratimo gostoprimstvo, na zadovoljstvo sporta, publike i Glavnog grada.
Troškove prevoza i usputne troškove, obezbijedio nam je sponzor PROFIT APP DOO.
STK SPIN je prošle godine bio najbolji u Prvoj ligi. Ove godine takmičimo se u najvišem državnom rangu – Super ligi.
Kao što rekosmo jednom:
“Vrijeme je za stoni tenis”