SAOPŠTENJE

SAOPŠTENJE


STK SPIN spreman za Super Ligu

STK SPIN prošlogodišnji osvajač Prve crnogorske seniorske lige, ove sezone nastavlja takmičenje u Super ligi, čime je ostvario zacrtane planove.

Nova sezona i novi izazovi koji su pred nama, zatiču nas potpuno spremne, što ćemo provjeriti već sljedećeg vikenda kada ćemo u Nišu učestvovati na “Euro Balkans kupu”, gdje ćemo biti u društvu klubova iz Skoplja, Segedina i Niša.

Prošlogodišnji uspjeh seniora ostvaren je sa timom u sastavu: Lazar Janković kapiten, Rejhan Memedović, Nahidin Mujezinović, Miloš Rahović i Nenad Raičević.
Ove godine, shodno ambicijama kluba, smo angažovali bivše reprezetativce Viktora Rogića i Borisa Đukanovića, kao i Petra Devića, Uroša Jankovića i Ivana Petrića.

Sa trenerskim dvojcem Mirjanom Raičević i Borisom Đukanović, vjerujemo da će STK SPIN biti kadar da postigne ambiciozne zahtjeve uprave kluba.
Svi mečevi Super lige, igraju se u SC “Verde” uz direktan televizijski prenos na TV Crna Gora.

STK SPIN, od 02. septembra, počinje sa redovnim treninzima i upisom novih članova. Za nove polaznike prva tri treninga su besplatna.

STK SPIN će i ove godine organizovati niz amaterskih takmičenja u Sportskom centru SPIN. U planu je organizacija Liga osnovnih i srednjih škola, u cilju omasovljavanja igračke baze i popularizaciji sporta uopšte među školskom omladinom naše države.
Osim toga organizovaćemo i niz drugih amaterskih takmičenja, koja su u prethodnim godinama umnogome doprinijela popularizaciji ovog sporta kod nas.

Podgorica: 02. septembar

Nenad Raičević, predsjednik STK SPIN